Polityka prywatnościDrukuj

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

 

Farma Ziołowa "Nagietek"

 

  1. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych Farma Ziołowa "Nagietek" zobowiązuje się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

  1. Administratorem Danych Osobowych jest: 
    Farma Ziołowa "Nagietek" Halina Wróżek - Wrońska
    ul. Krakowska 41, 38-300 Gorlice

    wpisana do ewidencji działalności godpodarczej pod numerem 7112/2009 NIP 7381072507

  1. Zbieramy następujące dane osobowe:

  • Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia

  • Adres zamieszkania – w celu wysyłki zamówionego towaru

  • Nr telefonu – kontakt w celu wysyłki zamówienia

  • Adres email – po złożeniu zamówienia na adres email zostaje wysłane  potwierdzenie złożenia zamówienia

  • Cookies – pliki cookies pozwalają zapamiętać wybory dokonane przez użytkownika i używane m.in. przy logowaniu, pozostają na urządzeniu użytkownika do czasu wylogowania z serwisu lub zamknięcia przeglądarki

4. Polityka plików cookies:

  • Czym są pliki "cookies"? 
    Pliki "cookies" (często po polsku nazywane "Ciasteczka") to małe pliki tekstowe rejestrujące aktywność danego użytkownika online. Ułatwiają poruszanie się po witrynie oraz podejmowanie rozmaitych działań, ponieważ rozpoznają one urządzenie Użytkownika i wyświetlają stronę dopasowaną do jego indywidualnych preferencji. Ich wyłączenie może spowodować błędne działanie strony oraz brak dostępu do niektórych funkcji.

  • Pliki cookie służące do analiz
    Pliki cookie pozwalające zbierać dane związane ze sposobem korzystania z witryny internetowej, w tym treści klikane przez użytkownika podczas przeglądania witryny, i umożliwiające ulepszanie działania oraz struktury serwisu

  • Pliki cookie używane do targetowania 
    Pliki cookie zapamiętujące informacje dotyczące korzystania z witryny internetowej, umożliwiające proponowanie użytkownikom promocji i innych informacji dostosowanych do ich preferencji

  • Usuwanie plików "cookies" 
    Każdy rodzaj przeglądarki oferuje możliwość blokowania i kasowania plików cookie. Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookie można uzyskać, korzystając z poniższych linków

5. Żadne  dane nie są udostępniane osobom trzecim.

 

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.